Летище София с нова лятна дестинация и екзотични предложения през зимата


Летище София с нова лятна дестинация и екзотични предложения през зимата
Снимка: iStock

12779

Нова лятна дестинация си осигури летище София. Директните полети от столичната аерогара до гръцкия остров Родос започват от 3 юни. Самолетните полети до острова ще бъдат във вторник и събота и ще се изпълняват от Ryanair до края на септември, като билетите са в продажба, уточняват от летището.

Лятната дестинация е допълнение към новите дестинации на авиопревозвача, който през март започва да лети и до полския град Вроцлав.

Другите нови предложения, част от лятното разписание на столичното летище, са полетите до Рияд и Ереван на Wizz Air и до Осло – Norwegian Air Shuttle. Wizz Air добавя нов маршрут от София. Докъде ще можем да летим?

Увеличаването на броя на дестинациите е част от програмата на летище София да предоставя повече възможности на пътниците да стигат директно или с прекачване до много дестинации в целия свят, допълват от летището.

Междувременно докато дойде лятото топлите екзотични дестинации естествено са най-желани през зимата. Затова и заради високия интерес и с цел подобряване на възможностите за пътуване, националният превозвач Bulgaria Air, заедно с партньорите си Condor и Air Mauritius, предлага на пасажерите си пътешествия с удобни трансфери през Франкфурт, Лондон и Париж до най-екзотичните дестинации.

Франкфурт на Майн, както е пълното му име, е сред най-емблематичните градове на Стария континент, където е и едно от най-големите летища в Европа. То осигурява удобен трансфер до много екзотични дестинации. За улеснение на пътниците на Bulgaria Air, разписанието на полетите е много практично с тръгване в края на работната седмица – петък и връщане след 10 дни – в неделя, което прави планирането на почивката още по-лесно. Най-добрите места в Европа за море през зимата

Едно от тези екзотични места е Пунта Кана със своите безкрайни плажове и тропическа растителност. Полетът до тази дестинация е на цени, започващи от 1262 евро в икономична класа и 2495 евро в бизнес класа. Можете да пътувате и до уникалните Малдиви, където живеят едни от най-удивителните морски същества. Пътешествието до там е на цени от 2384 евро в икономична класа и 3495 евро в бизнес класа.

Приказните Сейшели със своите вкусна храна и слънчеви плажове също са сред любимите дестинации за този сезон. Цените на самолетните билети започват от 1419 евро в икономична класа и 3424 евро в бизнес класа. Чрез трансферен полет може да стигнете и до най-популярното място за отдих за 2023 година – Куба срещу 1007 евро за икономична класа и 2559 евро – бизнес класа.

Предпочитан от много туристи е и мексиканският курорт Канкун с необятните си бели плажове и тюркоазена вода. Цените на билетите започват от 1057 евро в икономична класа и 2879 евро в бизнес класа. Чрез трансферите през Франкфурт, може да отпътувате и за остров Мавриций и Занзибар на цени от 1122 евро в икономична класа и 3455 евро в бизнес класа. Силата на българския паспорт: Къде можем да пътуваме през 2023 г.?

Опция за отпътуване до остров Мавриций има всеки ден с удобни трансферни връзки през Париж и Лондон. Полетът е в края на работната седмица, а връщането в събота, с допълнителен ден за почивка преди новата работна седмица. Самолетните билети за Мавриций започват от 1180 евро в икономична класа и 2984 евро в бизнес класа.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

По случай Свети Валентин: Българска авиокомпания пусна по-евтини билети

Нов облик: Европа модернизира летище София, отпусна му 40 млн. евро

Най-скъпият самолетен билет в Турция: Колко струва и къде ще ви отведе?

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички