Пускат директни полети от София до Сейшелските острови


Пускат директни полети от София до Сейшелските острови
Снимка: iStock

30106

Три нови директни полети от България до Сейшелските острови ще стартират от януари 2023 г. Самолетните билети са вече в продажба, като чартърите ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Датите за директните полети до Сейшели за 2023 г. са: 20.01.2023 – 28.01.2023, 25.02.2023 – 05.03.2023 и 18.03.2023 – 26.03.2023 г. Това стана ясно по време на официално събитие в София, организирано от Сейшелския туристически борд. Пуснаха полети от София до нови две екзотични дестинации

Полетите ще се реализират със съдействието на сейшелския туроператор 7South, българските им партньори – Planet Travel Center и Luxutour, както и с активната подкрепа на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България.

България иска да развива и задълбочава партньорството си със Сейшелите. Островната държава е предпочитана дестинация за туризъм от висок клас и предоставя стойностен туристически продукт, който българските туроператори развиват и утвърждават. Все повече българи опознават дестинацията с най-добрите ѝ предимства, заяви зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева.

"Щастливи сме, че България стана един от ключовите туристически пазари за Сейшелските острови. Потокът от български туристи продължава да се увеличава както заради красивата природа, така и заради разнообразните водни атракции и автентична култура. Вярваме, че екзотичната дестинация може да предложи незабравими преживявания за всеки, а директните полети значително ще улеснят пътуването им до там", сподели Бернадет Вилемин, генерален директор "Маркетинг на дестинации" на Туристическия борд на Република Сейшели.

Директните полети се радват на все по-голям интерес от българите, а Сейшелските острови се превърнаха в една от най-популярните топли и слънчеви дестинации за отдих в България и Европа. Първите два директни полета излетяха с пълен капацитет, а пътниците бяха посрещнати тържествено с подаръци и музика още на международното летище в столицата Виктория. Все повече българи почиват на Сейшелите

Екзотичната дестинация е толкова търсена от българските туристи, че една от най-големите авиокомпании - Turkish Airlines смята да пусне редовни полети от София до Сейшелите. "За нас е много важно да бъдем част от добрите двустранните отношения на двете страни и туризма и да помогнем за по-нататъшното развитие на туристическия сектор. Целта ни е до 2024 г. да летим от България до Сейшелските острови ежедневно", сподели Емерджан Инанчер, генерален директор за България на Turkish Airlines.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Сейшелите започват да приемат чуждестранни туристи

Българи окупираха Малдивите и Занзибар по празниците

Qatar Airways пуска полети до още един град в България

Летим директно от София до една от перлите на Близкия изток

Летим от София до скандинавска столица от следващото лято

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички