Meta пусна абонаментната си услуга в САЩ


Meta пусна абонаментната си услуга в САЩ
Снимка: БГНЕС

3521

Meta Platforms пусна своята абонаментна услуга в САЩ, която ще позволи на потребителите на Facebook и Instagram да плащат за верификация така, както става и в Twitter, собственост на Илон Мъск.

Услугата Meta Verified ще дава на потребителите синя значка, след като верифицират акаунтите си чрез правителствен документ за самоличност, и ще струва 11,99 долара на месец в интернет или 14,99 долара на месец в системата iOS на Apple и Android, собственост на Google, обяви Meta в изявление, цитирано от Reuters.

Услугата, която Meta заяви, че тества през февруари, следва стъпките на Snap, както и на приложението за съобщения Telegram, и маркира най-новите усилия на компанията за социални медии да диверсифицира приходите си от реклама. Плащаме за верификация във Facebook и Instagram

След като миналата година Мъск купи за 44 млрд. долара Twitter, платформата пусна абонаментната си услуга Blue, позволяваща на потребителите да плащат за синята отметка, преди ограничена до проверени акаунти на политици, журналисти и публични личности.

Първоначалният старт на Twitter Blue през ноември доведе до рязко увеличаване на броя на потребителите, представящи се за известни личности и брандове в платформата, което принуди компанията да спре услугата и да я пусне отново с различни цветни отметки за физически лица, компании и правителства.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Meta отново съкрати хиляди служители

Meta съкращава хиляди служители още тази седмица

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички