Иновативна фирма от Пловдив изгрява на пазара за софтуерни услуги


Иновативна фирма от Пловдив изгрява на пазара за софтуерни услуги
Снимка: Lenovo

7020

MDZero е иновативна ИТ компания, основана през 2014 г., от екип от специалисти, посветени на своята кауза да помагат и предлагат висококачествени услуги на корпоративни и индивидуални клиенти.

Компанията има широко портфолио от услуги в сферата на софтуерните разработки, компютърната поддръжка, поддръжката на сървъри, видеонаблюдението и продажбата на компютърна техника.

Една от основните услуги за корпоративни клиенти на MDZero е поддръжката на сървъри. Качествената работа на сървърите е от основно значение за нормалния работен процес на всяка компания, а тяхната поддръжка изисква много повече внимание поради различното естество на работа, натоварване и консумация. Екипите на MDZero предлагат своевременна реакция при възникване на проблеми и навременното им отстраняване, за да гарантират вашата сигурност и качество на работа.

Управлението и поддръжката на сървъри, предлагани от MDZero, включва още услуги като: сървърна виртуализация, мониторинг, конфигуриране на клъстерни системи и VPN мрежа, изграждане на телефонна PBX система, системна администрация.

В тази връзка, за оптимизиране на работния процес във вашата фирма, може да се възползвате от висококачествените компютърни клъстери, които MDZero предлага на своите клиенти. Компютърните клъстери представляват група от взаимосвързани компютърни единици, които работят като една. Те притежават по-голям капацитет на съхранение, по-голяма мощност и като цяло по-обширна наличност от ресурси. Те осигуряват по-висока производителност, надеждност и поддръжка. Така осигурявате спокойствие за себе си и своите ресурси.

Ако искате максимално да оптимизирате своя работен процес, експертите на MDZero са на ваше разположение не само в рамките на определеното им работно време, но и извън него след предварителна уговорка.

Компанията се грижи и за индивидуалните си клиенти като предлага широка гама от компютърна техника – както нова, така и висококачествена употребявана техника – компютърни периферии, лаптопи, т.н. А за максимално доброто представяне на Вашия компютър или лаптоп, се предлага поддръжка, смяна на компоненти, профилактика и всичко свързано с правилната и дългогодишна работа на Вашите устройства. Фирмата предлага възможност за разсрочено плащане при закупуване на артикул, както и гаранция между 6 и 12 месеца в зависимост на избрания продукт.

MDZero гарантира бърза и качествена услуга, своевременно отреагиране при различни ситуации и достъпни цени. Може да се доверите на дългогодишен опит и на препоръките на множеството доволни клиенти.

MDZero може да намерите на адрес гр. Пловдив, ул. Пенчо Славейков №34. Специалистите на фирмата са също на разположение по телефон, Skype или от контактната форма на сайта на фирмата.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички