3 трика за продуктивност по време на командировка

3 трика за продуктивност по време на командировка
Източник: iStock/Guliver

Част от това да бъдеш добър служител, мениджър или директор е да можеш да представиш и защитиш бизнеса си на срещи, конференции и презентации по целия свят. Дори да обичате да пътувате, една командировка може да е уморителна и хаотична. И така, как можете да останете продуктивни, когато сте уморени от часова разлика и нови срещи?

1. Създайте списъци, базирани на достъп до интернет

Да закупите интернет връзка в самолета, е загуба на време и пари, защото качеството е под всякаква критика. Така че, струват ли си усилията да работите върху нещо, което ще ви отнеме 3 пъти повече време и енергия от обикновено?Вместо това направете два списъка, преди да тръгнете. Един списък, съдържащ всички неща, които могат да бъдат направени само с интернет връзка и друг с нещата, които трябва да свършите офлайн.

2. Придържайте към график

Най-трудната част от всяка командировка е самият старт, докато след това бързо ще влезете „в час”. Придържането към вашия график може да ви помогне да сте максимално пълноценни. Разбира се, всеки има нужда от почивка, но не превръщайте посещенията на музеите и забележителностите в приоритети, вмъкнати по средата на деня. По-добре насрочете ангажиментите си за сутринта и по обяд, а след това се отдайте на свободна програма.

3. Използвайте технологии

Освен приложенията, които вече сте изтеглили, за да улесните пътуването си, уверете се, че използвате и приложения, които могат да автоматизират бизнеса ви поне до някаква степен. Това варира от сектор до сектор, но със сигурност можете аа оставите планирането, фактурирането и дори управлението на маркетинговите ви източници на модерните технологии, докато сте извън града.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.