Добавете тези 4 неща към списъка със задачи в офиса


Добавете тези 4 неща към списъка със задачи в офиса
Снимка: iStock/Guliver

3391

Всеки човек си прави списъци, за да пести време, а и за да държи дадени аспекти от живота си в ред. Вероятно имате и списък с неща, които искате да направите преди да навършите 40 – рок концерт, скок с парашут или гмуркане? Въпросът е защо винаги чакаме удобен момент, за да променим или постигнем нещо. Днес ще ви дадем „храна за размисъл”, споделяйки ви кои са 4-те неща, които трябва да добавите в списъка си със задачи и да започнете да ги правите веднага.

1. Изяснете си какво искате

Важно е да определите какво искате за себе си като цяло, защото това ще ви послужи като основа за всички по-нататъшни действия. Помислете си кой искате да бъдете и поставете целесъобразни цели, които са съобразени с вашата визия. Бъдете отворени по време на този процес.

2. Посетете конференция или уъркшоп

Конференциите са чудесен начин да се свържете със съмишленици и да изградите солидна мрежа от контакти. Освен това, предоставят възможност да популяризирате опита си в дадена сфера, а и да срещнете нови потенциални работодатели или партньори.

3. Запишете курс

Не е необходимо да сте записани в някоя институция, за да продължите да учите. Винаги има място и време за преквалифициране или добавяне на ново умение. Например, курсовете по публично говорене могат да бъдат от полза за нови мениджъри, учители и изпълнителни директори. Ако смятате, че физически не бихте се справили, то има достатъчно онлайн семинари, от които да избирате.

4. Вземете си „хоум офис”

Ако някога сте работили от комфорта на дома си, вероятно знаете колко приятно може да бъде да работиш, пиейки сутрешното си кафе по пижама и пантофи. Понякога промяната на обстановката може да бъде глътка свеж въздух, а от друга гледна точка „хоум офисът” не е задължително винаги да е „хоум”. С други думи, можете да си вземете дълъг уикенд и да работите от плажа.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички