Как да изберем правилните обувки?


Как да изберем правилните обувки?
Снимка: rabotnioblekla.bg

4983

Купуването на обувки може да не е на първо място в списъците за хобита на повечето хора, но трябва да се купуват нови обувки от време на време. И това е процес, който трябва да се следва с известна грижа, разбиране и знания.

В допълнение към съображенията за стил, които може да са най -важните за много купувачи, новите ви обувки имат друго, но много по-важно свойство: комфорт. Разбира се, трябва да ви е удобно в нови ботуши / кецове и така нататък. Така че, независимо дали пазарувате ежедневни маратонки, спортни кецове или обувки за дрехи, имате нужда от най -подходящия чифт. Надяваме се, че следните съвети ще ви помогнат да го намерите:

Пробвайте обувки следобед / вечер

През деня краката ви ще се подуят (стъпалото ви става малко по -голямо) и е по -добре да имате обувка, която да пасва на крака по формата му в този момент, отколкото да съответства на обувка до най -малкия му размер. Да, разликата ще бъде малка, кракът няма да стане по-голям с размера, но по този начин е по-вероятно да можете да идентифицирате малки нюанси, които с течение на времето могат да доведат до сериозни неудобства.

Винаги пробвайте и двете обувки. Една от тях често е по -голяма / по -малка от другата

Всички тези рамки на разлики са незначителни, но те могат да присъстват, поради което е необходимо пробване на обувките и на двата крака. Когато пробвате, ходете както по твърди (плочки), така и по меки (килим) повърхности в магазина. Различните повърхности ще ви позволят да усетите обувките по различен начин.

Веднага след покупката се уверете, че обувките са удобни

Дори правилно подбраните нови обувки ако са ви тясни в началото, се надявате да се отпуснат с течение на времето, но в резултат на това не трябва да се очакват големи промени в размера. Така че не очаквайте този процес на „притискане“ да превърне неудобните, неподходящи обувки в удобни. Вашите нови обувки трябва да са ви удобни и подходящи още от самото начало. Ако не са, все още сте в срок да ги върнете в магазина и да ги замените с друг, по-удобен чифт.

Източник: rabotnioblekla.bg

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички