Бенатова: Лешояди, рано е за обяд

Бенатова: Лешояди, рано е за обяд

Журналистката Миролюба Бенатова, която преди дни бе освободена от Нова телевизия, публикува първи свой коментар по темата в социалната мрежа.

"Благодаря за подкрепата. Повече скришна - от колегите. И явна от публиката. На лешоядите да кажа: - Рано е за обяд. Скоро ще си говорим повече!", пише Бенатова.

"На тези, които имитират, че се интересуват от свободата на словото, а всъщност гадно чоплят рани и се правят на недоразбрали, нямам какво да кажа. От тях очаквах да не обиждат интелекта си с “въпроси”, но явно толкова могат. Да “рисуват” тайно образи и да подкрепят лъжата с бунт наужким. Всъщност нямат дефицит на акъл. Не достига душа. До скоро!", допълва тя.

Припомняме, че откакто бизнесмените Кирил и Георги Домусчиеви купиха Нова телевизия, няколко ключови кадъра на медията напуснаха или бяха освободени. Много от журналистите заговориха за цензура и натиск, а Кирил Домусчиев върна журналиста със спорна репутация Васил Иванов в екипа и заяви, че "силната разследваща журналистика винаги ще бъде в програмите на Българската телевизия - Нова."

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.