Кейти Пери остава невъобразимо богата въпреки провала на последния ѝ албум

Кейти Пери остава невъобразимо богата въпреки провала на последния ѝ албум
Източник: Getty Images/Guliver

Въпреки че последният ѝ албум Witness не постигна успеха на предишните ѝ, не се тревожете за Кейти Пери - тя няма да обеднее скоро.

По данни на The Richest, тавата е продадена в само 900 000 копия на фона на 4-те млн. продажби на предния проект на Пери Prism. Вероятно една от причините е, че няма силно изразен хитов сингъл. Но пък досега в кариерата си калифорнийката е продала над 40 млн. албума, което я прави един от най-успешните изпълнители на всички времена.

Пери е спечелила 98 млн. долара само от дигитални продажби на песните си, а турнето ѝ Prismatic World ѝ е донесло цели 204 млн. долара. Състоянието ѝ се е увеличило значително и заради рекламните договори, които има с H&M, CoverGirl и Proactive, като и заради продажбите на марката ѝ парфюми и инвестиции в недвижими имоти. Певицата е заработила и 25 млн. долара като съдия в риалити формата American Idol.

Най-богатите футболисти, които ще играят на Световното първенство в Русия

Футболни страсти завладяват света. Мондиалът в Русия обещава да бъде изключително интересен. Ще бъдат изиграни общо...

Според Forbes цялото богатство на Пери се равнява на близо 300 млн. долара, като тя е под номер 95 в класацията на най-богатите знаменитости.

В момента Пери също е на турне, което се очаква да приключи през август. Приходите от него досега са около 28 млн. долара.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.