Opel представя много нови модели в следващите 2 години

Opel представя много нови модели в следващите 2 години
Източник: Opel

Германският производител Opel ще представи голям брой нови или сериозно обновени модели през следващите 2 календарни години, обясниха от компанията.

За 2020 г. са предвидени 5 премиери, като първата е на кросоувъра Crossland X. Той дебютира през 2017 г., като сега му предстои първата сериомна модификация.

Втори в списъка е флагманът на марката Insignia, но при него промените няма да бъдат толкова сериозни, тъй като той изграден на платформата на General Motors. Следващата генерация на модела ще премине на архитектура на PSA Group, което означава, че сега му предстои по-леко модернизиране.

Големите новости при марката са планирани за 2021 г. Той ще се появи новият Opel Mokka, който също сменя основата си и ще премине на Common Modular Platform (собственост на PSA).

Той ще получи двигатели с мощност от 100 до 150 к.с., които ще се комбинират както с механични, така и с автоматични скоростни кутии. В Opel работят и върху електрическа версия на кросоувъра, като тя ще получи мотор с мощност 136 к.с.

Като цяло след 2 години гамата на германската марка ще се попълни с още електрически модели. Един от тях ще бъде версия на ток на популярния модел Astra, при който също се очаква смяна на поколенията.

В края на 2021 г. ще излезе и нова генерация на по-големия кросоувър Grandland X. И тя също ще има вариант, който ще се задвижва само на ток.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.