Българка попадна в селекция на Vogue за най-вдъхновяващите жени

Българка попадна в селекция на Vogue за най-вдъхновяващите жени
Източник: Facebook

Не съществува стена, преграда или препятствие, с което една жена да не може да се справи, ако си го науми. През годините сме ставали свидетели на най-различни успехи на нежния пол – от изследователската област до спортното поприще. Именно тези емблематични дами, които оставят своята ярка следа за идните поколения, вдъхновяват, амбицират, карат ни да се гордеем, но и да следваме мечтите си.

Запознаваме ви с 5 необикновени жени, за които макар да не се пише и говори всеки ден, са постигнали изключително много, пише iwoman.bg. Ето селекцията на известното списание Vogue, за наша гордост сред тях има и българка.

Става дума за оперната прима Соня Йончева. За 10 години на професионалната сцена, тя получава редица признания, едно от които е "едно от най-големите явления в операта за последните 20 години" според вестник The New York Times.

Появяването ѝ на сцената на "Метрополитън" е истинска сензация, а модната библия Vogue, която рядко представя оперни диви, посвещава на Йончева няколко страници.

Сред другите вдъхновяващи жени, отличени от Vogue, са океанограф Силвия Ърл, тенисистката Гарбине Мугуруса, състезателката по голф Аника Сьоренстам и скиорката Линдзи Вон. Повече за тях прочетете тук.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.