5 двойки близнаци, които са милионери

5 двойки близнаци, които са милионери
Източник: Getty Images/Guliver

Връзката между близнаците е по-силна, отколкото между другите братя и сестри. Нерядко те избират еднакви професионални сфери на дейност и ако единият близнак е успешен, това често важи и за другия. От The Richest дават няколко примера с близнаци в шоубизнеса, които са си спечелили слава и богатство.

Мери Кейт и Ашли Олсън


Те бяха големи звезди през 90-те заради участието си в различни сериали и филми. В днешно време по-известна е малката им сестра Елизабет, която също е актриса и участваше във филмите за Отмъстителите. Състоянието на Мери Кейт и Ашли е над 400 млн. долара.

Близначките Ники и Бри, известни като The Bella Twins


Те са популярни състезателки по кеч, които имат и риалити шоу. Богатството им е 12 млн. долара.

Скарлет и Хънтър Йонхансон


Сестрата определено е по-известна от брата с многото си роли в киното, но Хънтър също е актьор и също има своята кариера. Скарлет има около 140 млн. долара в сметките си, а според The Richest Хънтър също е милионер, макар и да не се знае точната сума на богатството му.

Тия и Тамера Моури


Изгряват като деца актьори през 90-те с комедийния сериал Sister, Sister, по-късно участват във филми на Disney, имат и собствено риалити предаване. Притежават около 8 млн. долара.

Дилан и Коул Спраус

Още една двойка, започнала с успехите от рано. Двата бяха звездите на сериал на Disney Channel, пуснаха и собствена модна линия. Днес не се чува много за тях, но в пика на славата си те са натрупали 16 млн. долара. 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.