6 знаменитости, които са работили като стриптийзьори

6 знаменитости, които са работили като стриптийзьори
Източник: Getty Images/Guliver

Познаваме ги с успехите им в киното и музиката, но преди да пробият в шоубизнеса, на много звезди им се е налагало да вършат далеч по-непривлекателни неща. Някои от тях дори са били екзотични танцьори в клубове, за да се издържат.

Запознайте се със знаменитостите, които някога са работили като стриптийзьори/стриптийзьорки:

Чанинг Тейтъм. Известният филм "Magic Mike", в който участва Тейтъм, е донякъде базиран на неговия личен опит като стриптийзьор. Актьорът е споделял в интервюта, че не се срамува от предишната си работа, но и тя не му липсва.

Карди Би. Рапърката многократно е споделяла, че се е издържала чрез стриптийз и това ѝ е помогнало да спечели парите, нужни за старта на музикалната ѝ кариера.

Кортни Лав. Преди да се омъжи за Кърт Кобейн, певицата и актриса разхвърляла дрехи по клубовете.

Хавиер Бардем. Испанският актьор е бил стиптийзьор за кратко, когато бил изпаднал в лоша финансова ситуация.

Крис Прат. Днес актьорът от "Джурасик свят" и "Отмъстителите" изкарва милиони, но като млад му се налагало да се захваща с различни професии, за да изкарва пари. Сред тях била и тази на стриптийзьор, макар че я вършил за доста кратко.

Лейди Гага. Певицата учила в университет, но го напуснала, за да преследва музикална кариера. Нещата обаче не се случили веднага и се наложило през деня да работи като сервитьорка, а през нощта - като стриптийзьорка.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.